קציצות פיצות ממצה ברייט

קציצות פיצות ממצה ברייט
לארוחת בקר או ערב או בין לבין
קר או חם
טעים וצבעוני.
מקור:פירגה

שמים בקערה:
5 מצות מושרות דקה במים
לפורר את המצות ולהוסיף:
4 ביצים
כף שמן
כף עיטורי עגבניות
כף קטשופ
מלח,פלפל שחור,אורגנו ,קורט סוכר
6-8 זיתים ירוקים גדולים קצוצים קטן
רבע גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות
2 פטריות גדולות קצוצות לקוביות קטנות
4 פרוסות גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות
בצל מגורר או ירוק קצוץ
לערבב ולהכין כמו שמכינים כדורי בשר
להניח כדור במחבת מחוממת היטב על להבה בינונית-קטנה
אין צורך בהרבה שמן לטיגון
ברגע שהצד הראשון מטוגן אין בעיה להמשיך ולהפוך עד שהקציצות מטוגנות היטב
כדאי להפוך בעזרת 2 מזלגות
לכסות במכסה במהלך כל הטיגון
אחרי הטיגון להניח את הקציצות על ניר סופג
נהדר גם אחרי קירור וחימום מחדש
תהנו

2 Responses to “קציצות פיצות ממצה ברייט”

  1. ריקי Says:

    רציתי קצת לגוון את האוכל לפסח, הסתכלתי בבוקר בבלוג מה את מציעה להכין .
    ראיתי את הפיצות האלה.
    מיד עשיתי, והן יצאו מדהימות, טעימות ורכות.
    תודה רבה!

  2. פירגה Says:

    ריקי מקסימה
    תודה רבה
    איזו חוות דעת טעימה.
    בתיאבון ובהנאה
    פירגה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: