עוגת גבינה גבוהה ועדינה במיוחד ממש נמסה בפה.
כדאי לשים הגבהה לתבניות עגולות,למנוע גלישה.
בתבנית מלבנית עמוקה אין צורך להגביה.
המרה לפסח בסוגריים.
כדאי לשים הגבהה לתבניות עגולות,למנוע גלישה.
בתבנית מלבנית עמוקה אין צורך להגביה.
המרה לפסח בסוגריים.
מאת:פירגה
מצרכים:
3 גביעי גבינה לבנה 5% = 750 גרם
מיכל שמנת חמוצה
3 גביעי גבינה לבנה 5% = 750 גרם
מיכל שמנת חמוצה
6 ביצים בטמפרטורת החדר
כוס ורבע סוכר
2 כפות קורנפלור (בפסח קמח תפוחי אדמה)
שקית שלמה אינסטנט פודינג וניל (בפסח כשר)
קליפת לימון מגוררת (רק למי שאוהב טעם לימון בגבינה)
כוס ורבע סוכר
2 כפות קורנפלור (בפסח קמח תפוחי אדמה)
שקית שלמה אינסטנט פודינג וניל (בפסח כשר)
קליפת לימון מגוררת (רק למי שאוהב טעם לימון בגבינה)
אופן הכנה:
להקציף במיקסר חלבונים וסוכר לקצף גבוה וגמיש
בקערה נפרדת מערבבים בכף עץ את יתר החומרים כולל החלמונים.
מערבבים הכל ביחד לאט לאט בתנועות קיפול
אופים בתבנית 28 משומנת בחום 175 מעלות כ ש ע ה.
כ ב ר אחרי חצי שעה העוגה מזהיבה.אני נוטה להניח דף ניר כסף מלמעלה, ולהמשיך לאפות.
להקציף במיקסר חלבונים וסוכר לקצף גבוה וגמיש
בקערה נפרדת מערבבים בכף עץ את יתר החומרים כולל החלמונים.
מערבבים הכל ביחד לאט לאט בתנועות קיפול
אופים בתבנית 28 משומנת בחום 175 מעלות כ ש ע ה.
כ ב ר אחרי חצי שעה העוגה מזהיבה.אני נוטה להניח דף ניר כסף מלמעלה, ולהמשיך לאפות.
אוהבת שהעוגות גבינה שלי לא שחומות אלא לבנות זהובות. ראו תמונה.
העוגה מוכנה ומעט “רוקדת” וזה בסדר.אחרי צינון של כמה שעות במקרר היא תתייצב.
מי שרוצה יצפה או יקשט את העוגה
אופציה לציפוי העוגה:
אופציה לציפוי העוגה:
שמים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה שמנה
כוס חלב
קופסת אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
מיכל שמנת מתוקה שמנה
כוס חלב
קופסת אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות גבינה לבנה 5%
מקציפים הכל ביחד
מקציפים הכל ביחד
מקשטים
תהנו.
March 18, 2009 at 11:50 am |
יאמי נראה משגע תודה לך בטח ינוסה בקרוב
לימור
March 18, 2009 at 11:54 am |
תודה לימור
March 19, 2009 at 5:13 pm |
פירגה, את מדהימה! אני כל יום נכנסת להתעדכן באתר שלך ולומדת ממך המון
March 19, 2009 at 6:25 pm |
יופי יופי.אם כך,שתינו נהנות מאד.
ערב טוב עם חיבוק ממני.
March 20, 2009 at 1:45 pm |
היי פירגה ….
שאלה לי אלייך בבקשה
מה עם החלמונים?
March 20, 2009 at 4:40 pm |
ערב טוב
החלמונים מעורבבים עם יתר החומרים ואחר כך מערבבים עם החלבונים המוקצפים.
March 21, 2009 at 4:22 pm |
תודה רבה….
נ.ב האתר שלך מדהים ואת פשוט מלכה…
March 21, 2009 at 4:58 pm |
תודה על המחמאה
חיבוק וערב טוב
פירגה